Videot

Näissä videoissa yritän puhua itselleni tärkeistä aiheista liikkuvan kuvan eri muodoissa:

Videoblogi – Joulun aika, läsnäolon tässä ja nyt, sekä havainnoinnin ja ajattelun symbioosi. 

Ajatuksia sisäisestä rauhasta, tähän hetkeen ankkuroitumisesta ja mahdollisuuksista löytää ajattelun läsnäoleva-voima.

Luento – Tie sisäiseen ihmisyyteen Isänpäivänä Ruusu-risti temppelissä

Kyseessä syvällinen ja henkilökohtainen luento matkastamme ihmisinä, auktoriteeteista ja siitä kuinka oma polkumme on kuin umpihanki, sitä ei kuhkaan muu ole vielä kulkenut. Mukana myös alussa ja lopussa taidetta!

Haastattelu – Viisas Elämän Kohtaamisia jaksossa Tampere-talolla

Uusi Viisas elämän -kohtaamisia jakso, jossa jutellaan Tuomas Kytömäen kanssa tietoisuudesta, sosiaalisuudesta ja siitä kuka kokee, eli kuka tai mikä me oikeasti olemme!

Luento – Tietoisena tässä ja nyt - Viisas elämä messut 2016

Luentoni Viisas Elämä -messuilla tietoisena olemisesta ja läsnäolon voimasta. Mukana monia oivalluksia sekä harjoitus oman läsnäolonsa löytämiseksi, sekä paljon konkreettisia esimerkkejä, kuinka tietoisuus voi vaikuttaa meidän jokaisen arkielämään!

Radio Inarin haastattelu 

Kävin Ivalossa Radio Inarin haastattelussa. Juttelimme Kristian Waltarin kanssa Lapista, elämästä, nuorten ulkonäköpaineista ja siitä, kuinka löytää vapaa tietoisuus ja havainnoida luontoa läsnäolevassa hetkessä.

Meditatiivinen harjoitus: Sisäinen rauha ja hyväksyntä

Sisäisen rauhan ja hyväksynnän harjoitus keskellä Lapin luontoa. Mukana on hieman luonnon ääniä eli esimerkiksi tuulta, joten ei kannata pelästyä tuulen ääniä.

Meditatiivinen harjoitus: Sisäinen havainnointi ja sisäinen rauha

Lyhyt harjoitus sisäiseen havainnointiin ja sisäisen rauhan löytämiseksi.

Meditatiivinen harjoitus: Lyhyt Tietoisen läsnäolon harjoitus

Tämä on alle minuutin Tietoisen läsnäolon hetki.

Meditatiivinen harjoitus: Tietoinen läsnäolo 

Tämä on tietoisen läsnäolon harjoitus voimalauseella.

Tie sisäiseen ihmisyyteen -kirjan esittely

Esittelyni ja kirjani Tie sisäiseen ihmisyyteen esittely.

Tietoisena oleminen ja läsnäolon voima

Tässä videossa kerron, millaista on olla tietoinen ja mitä on läsnäolon voima.

Rajatiedo TV:n haastattelu 

Mitä on tietoisuus? Kuka minä olen? Tässä haastattelussa kerron todella monipuolisesti ja ajan kanssa siitä, kuka minä olen, oman historiani ja sen mitä käytännössä on tietoisuuden tutkimus!

Luento – Tie sisäiseen ihmisyyteen Ruusu-ristin kesäkursseilla 2016

Luento, jossa kerron tietoisuudesta, tietoisena olemisesta ja siitä, millä tavalla tietoisena oleminen voi vaikuttaa koko elämäämme.

Videoblogi 13. Sisäiset voimamme

Tässä videoblogissa kerron sisäisistä voimistamme, havaitsemisen ja tuntemisen virtaavasta voimasta, sekä ajattelevasta ja jäsentävästä muotovoimasta. Nämä voimat ovat läsnä jokaisessa elämämme hetkessä. Kuitenkin niiden tietoinen kokeminen ja ymmärtäminen voi rikastuttaa ja laajentaa elämämme kokemista. Mukana myös pienet harjoitukset kummankin voiman käyttämiseksi!

Videoblogi 12. Sisäinen havaitseminen

Millä tavalla opimme havaitsemaan ajatuksia, tunteita sekä muita mielemme liikkeitä? Tällä videolla kerron lyhyesti sisäisen havaitsemisen perusteet, ja mukana on myös lyhyt harjoitus. Sisäinen havaitseminen ei ole vaikeaa, jos pystyy säilyttämään itsetietoisuutensa. Siitä lisää videoblogi nro 11:ssa.

Meditatiivinen mielikuvaharjoitus 1. Matka sisäiseen luontoomme

Koe ja tutustu sisäiseen luontoosi, ajatuksiisi, tunteisiisi, kehoosi ja lopulta todelliseen itseesi.

Videoblogi 11. Kuinka koemme tietoisuutemme?

Mitä on tietoisena oleminen, ja miten me voimme sitä kokea? Yritän vastata näihin kysymyksiin sillä tavalla, että katsoja voisi saada itse kokemuksen tietoisena olemisesta. Mukana on myös lyhyt käytännön harjoitus tietoisuuden kokemiseksi.

Videoblogi 10. Klaus Rahikainen & Jeremy Qvick: Ajatuksia pitkänä perjantaina 

Tällä videolla keskustelemme ystäväni Klaus Rahikaisen kanssa ihmisyydestä, elämän lähteestä, haasteista joita kohtaamme sisällämme sekä mahdollisuuksista kokea itsemme ja toisemme.

 

Videoblogi 9. Inspiraatioista ja toisenlaisesta tavasta luoda uutta.. 

Tässä videoblogissa kerron siitä, kuinka luovuuden hetkellä tai projekteja tehdessä voimme antaa idean itsensä inspiroida meidät. Tällöin emme jää kiinni vanhoihin kaavoihimme tehdä taidetta tai kirjoittaa, vaan löydämme yhä uudestaan uusia tapoja toimia!

Videoblogi 8. Lempeä ja kova tahto:

Kuinka luova flow käytännössä toimii? Sitä voidaan kutsua myös Lempeäksi tahdoksi. Se on muodoista vapaata, nykyhetkessä toimivaa inspiratiivista tahtoa, kun taas kova tahto on sen sijaan muodoissa ja teorioissa toimivaa intellektuaalista tahtoa. Kumpaakin tarvitaan, ja tämä video selittää miksi!

Videoblogi 7. Kehotietoisuus ja vapaa tietoisuus:

Onko tietoisuutemme kehomme, hengityksen ja muotojen rajoittama, vai voiko se olla vapaa kokemaan elämää muotojen, kehomme ja mennesyyden kahleista?

Videoblogi 6. Elämän rytmit ja menneisyyden muuntaminen:

Terveisiä Kalifornian lämmöstä! Tässä videoblogissa puhun siitä, kuinka opimme elämässä asioita, teemme opitusta omaamme ja tuomme sen takaisin maailmaan. En seuraavaa kierrosta päädymme kuitenkin usein kokemaan tyhjän hetken. Tuosta hetkestä voi tulla arvokas ja tietoisuutta uudistava, jos otamme sen vastaan avoimin sydämin. Tällöin vanha voidaan muuntaa kyvyksi kokea ja elää monipuolisemmin!

Videoblogi 5. Tietoisuuden kehittäminen:

Tässä videoblogissa kerron tietoisuuden kehittämisen perusteet, perustekniikat ja teorian siitä, kuinka voimme herätä sisäisesti kokemaan tuoa maailmaa, ja alkaa tutkia sitä kuinka ajatukset ja tunteet, halut toimivat käytännössä.

Jeremy ja Terhi – Mitä on todellinen keskustelu?:

Millä tavalla voimme toimia ja olla, että todellinen luottamus ja avoimuus heräävät ja saamme syvän yhteyden toisiimme keskustelussa? Voimme silloin ymmärtää, että olemme enemmän kuin oma mielemme ja yhteytemme on tosiasiassa syvempi toisiimme, kuin osasimme kuvitellakkaan. Pohdimme näitä teemoja ystäväni Terhi Takasen kanssa:

Videoblogi 3. Menneisyyden verhon läpi katsomisharjoitus:

  1. päivitykseni jatkaa samalla aiheella. Kerron yksityiskohtaisemmin siitä, kuinka menneisyydestä tulevat ajatukset ja tunteet pystytään erottamaan, ja kuinka voimme harjoitella menneisyyden ohi katsomista, todellisen maailman kokemista:

Videoblogi 2. Menneisyyden kohtaaminen ja sisäinen herääminen: 

Toisessa videoblogispäivityksessä kerron 30. päivää syyskuussa projektiamme, sekä puhun sitä inspiroineesta ideasta menneisyyden hunnusta. Menneisyydestä, joka peittää meiltä todellisen maailman kokemisen. Elämme tunteidemme, ajatustemme ja mielipiteidemme unessa, mutta voimmeko herätä tästä unesta todellisuuteen? Voimme jos kehitämmme tietoisuuttamme havaitsemaan tuon hunnun, ja kokemaan maailmaa myökin huntumme ohi?:

Videoblogi 1. Elämän kokeminen puheen kautta:

Ensimmäinen videoblogini on tässä. Kerron siinä, kuinka keskustelun tai puheen kautta voidaan tulla tietoisiksi elämän syvemmistä tasoista: