Minä olen...

Minä olen ihminen ja pyrin joka hetki ymmärtämään sen kuka, miten ja miksi minä olen. 

Minä olen Inarista kotoisin oleva seikkailuja, ihmisten kohtaamista ja ystävyyttä rakastava poika. 

Minä olen omistanut elämäni meditaatiolle ja ajattelulle, intohimoni on työskennellä yhdessä kaikenlaisten ihmisten kanssa pyrkien kokemaan pystymmekö luomaan ja jakamaan meidän yksilöllistä ja kollektiivista todellisuutta yhdessä.

Minä olen luennoitsija, tapahtuma- ja retriitti-järjestäjä, kahden kirjan – Tie Sisäiseen Ihmisyyteen & Tietoisuuden kehittäminen osa I – kirjoittanut kirjailija ja tietoisuuden tutkija joka pyrkii väsymättä kokemaan ja ymmärtämään ajattelun, tunteen ja tahdon maailmoita.

Minä olen tietoisuuden joogi, joka työskentelee Yeshayahu Ben-Aharonin ainutlaatuisten hengentieteen tutkimustulosten realisoimiseksi, ja olen omistautunut antroposofialle, tietoisuuden tielle jonka on kehittänyt Rudolf Steiner hänen kirjoissaan – ennen kaikkea kirjassaan Vapauden filosofia – jotka johdattavat meidät Kristuksen ja ihmisviisauden luokse ja luovaan mahdollisuuteen ylittää henkisen ja fyysisen maailman ristiriita tuoden henkisen merkityksen fyysisiin muotoihin. 

Minä olen ollut muusikko ja soittanut kitaraa metallibändeissä Tracedawn ja Dreality, Kriya-joogi, vallatuissa taloissa asunut modernin maailman jedisoturi, puhe- ja draamataiteen ja yleisen antroposofian opiskelija Snellman-korkeakoulussa ja Goethanumissa ja videopelien kuten Baldur’s Gaten, Zeldojen ja Chrono Triggerin pelaaja. 

Minä olen loputtoman innostunut maailman ihmettelijä. Olen kokenut että voin oppia niin monia uusia asioita joka päivä, jos olen valmis ylittämään arkisen tietoisuuteni unenomaisuuden aktivoimalla huomioivan ajatteluni, havaintokykyni ja ennen kaikkea sydämeni. 

Toivon, että voisin tuoda ihmisiä yhteen, ja luoda tilaa sille että voisimme yhdessä oivaltaa sosiaalisen, henkisen ja taiteellisen elämän mysteereitä.

Haluaisin kirjoittaa tämän esittelytekstin joka päivä uudestaan, sillä Minuus on joka hetki aktiivinen ja muuttuva voima-olento eikä ainoastaan persoona joka usein luulen olevani. 

Elämäni on täynnä paradokseja; kuinka voin haluta, tuntea ja ajatella toisistaan niin ristiriitaisia asioita, olla samaan aikaan sekä rakkaudesta, valosta ja elämästä kumpuava henkinen olento että nuori kapinallinen joka toivoo ja haluaa kaiken maailman hullutuksia joista osa on täysin egoistisia mutta toisaalta myös hauskoja.a

Minä pyrin olemaan se, joka voisi kulkea rinnallasi kun matkaat kohti omaa itseksesi tulemista, toivon että voisin olla ystäväsi ja tukijasi ja tarvita itse myös tukea, hoivaa ja rakkautta.