Läsnäolon voima -workshop

– Tule siksi kuka olet!

Tämä kesän kynnyksellä järjestettävä workshop on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Workshopin tarkoitus on, että tunnistat ja kehität sinun omaa läsnäolosi voimaa, jonka avulla voit tulla onnelliseksi ja tasapainoiseksi elämässäsi.

Workshopin perustana on ajatus, että jo muutamassa tunnissa voit tulla tietoiseksi läsnäolon voimasta ja siitä, kuinka se vaikuttaa ajatteluusi, tunteisiisi ja toimintaasi tässä ja nyt. Yksinkertaisten mutta tehokkaiden harjoitusten myötä voit oivaltaa kuinka läsnäolon voima voi tulla voimalliseksi työkaluksi, joka mahdollistaa oman potentiaalisi käyttöönottamisen. Erityisessä asemassa ovat mielen ja kehon rentoutuminen, stressin purkaminen, sekä positiivisten tunteiden ja ajatuksien merkitys elämässä.

• Läsnäolevan ajattelun avulla tiedostat omat luovat mahdollisuutesi elämässä.
• Läsnäolevan tuntemisen myötä löydät virtaa ja voimaa toteuttaa unelmasi ja päämääräsi.
• Läsnäolon kokeminen kehossa, aisteissa ja teoissa tekee potentiaalistasi todellisuutta.

Kun läsnäolon voima vaikuttaa sinussa, löydät uutta perspektiiviä ja tilaa elämääsi. Tällöin luovuus, rauha ja spontaanisuus tulevat osaksi jokaista päivääsi.

Ohjaaja: Jeremy Qvick

Ilmoittautumiset jeremy.qvick@gmail.com, 044-2974573

Hinta: 40 euroa

 19.5 (La) Kello 14-18

Biohacking Center, 
Isonnevantie 16, 00320 Helsinki
Ilmoittautumiset viimeistään 12.5 


21.5 (Ma) Kello 17-21

Pirkanmaan ihmissuhdetyön RY:tilat ”Seitsemäs taivas”, 
Yliopistonkatu 60 A 7 krs, 33100 Tampere
Ilmoittautumiset viimeistään 14.5. 

 23.5 (Ke) Kello 17-21
Hyvinvointikeskus & Putiikki Sydänpuu 
Brahenkatu 7, 20100 Turku
Ilmoittautumiset viimeistään 14.5. 

Jeremy Qvick on tietokirjailija, meditaatio-ohjaaja ja tapahtumanjärjestäjä. Hän on opiskellut laajasti erilaisia meditaatiotekniikoita, tietoisuustyöskentelyä sekä sosiaalis-henkistä ohjaamista Kaliforniassa, Israelissa, Saksassa ja Suomessa monien mentoreiden kanssa. Jeremy on kirjoittanut kaksi kirjaa oppimistaan oivalluksista: Tie Sisäiseen ihmisyyteen (Viisas Elämä) & Tietoisuuden Kehittäminen Osa I. Jeremyn erityistaitoja on keskustelun, ja harjoituksien myötä ohjata ihmisiä itse kokemaan tietoisuuden ja läsnäolon voimia, ja kertoa tavat joiden avulla voi jokainen harjoittaa niitä omassa elämässään.