Henkilökohtainen ohjaus

 

Ihmisyys ja elämä ovat uskomattoman laajoja asioita. Välillä kaikki on meille kirkasta ja tiedämme, keitä olemme, mitä haluamme ja miten sen toteutamme. Toisinaan tilanne voi haastavampi ja saatamme jäädä paikoillemme toistamaan vanhoja, jo totuttuja kaavoja ja virheitä. Emme tiedä, mikä olisi seuraava askel elämässämme tai emme osaa tai jaksa ottaa sitä.

Oli elämämme haastavaa tai ei, on tärkeää että meillä on ihmisiä, jotka haluavat kuunnella ja tukea meitä oman tiemme löytämisessä ja kulkemisessa. Itse olen löytänyt monia tällaisia ihmisiä, ja ilman heitä en varmasti olisi siinä missä olen nyt.

Haluan tarjota omaa osaamistani keskustelun ja ohjauksen muodossa kaikille. Olen kokenut keskustelun vetäjä ja meditaatio-ohjaaja, ja osaan johdattaa Sinut oman viisautesi ja voimavarojesi luo. Kyse ei ole siitä, että kertoisin omasta mielestäni oikean vastauksen, vaan autan keskustelun, kysymysten ja meditatiivisen työskentelyn avulla Sinut luovaan tilaan, jossa voit itse vastata omiin kysymyksiisi ja tarpeisiisi. Jos Sinulla on unelmia tai niiden puutetta, tai jos Sinulla ei ole voimia tavoitteidesi toteuttamiseen, voimme yhdessä löytää ne ja kehittää niitä. Olen kokenut, että meditatiivinen, itseensä tutustuva lähestymistapa on tehokas tapa muuntaa haasteita mahdollisuuksiksi ja pelkoja innostukseksi. Luomme yhdessä juuri Sinulle sopivan meditatiivisen ohjelman, jonka avulla pystyt työstämään itse omaa elämääsi monipuolisemmaksi ja rikkaammaksi kokonaisuudeksi.

Tuntien pituus riippuu tarpeistasi.

Ohjaus maksaa 30€/h.

Tapaaminen on Helsingin keskustassa tai Skypessä.

Ota yhteyttä minuun, niin puhutaan lisää:

jeremy.qvick@gmail.com

044-2974573